Iemand deze site tippen? Klik hier...
Bayumerleane 5
|
8823 SH Lollum - Arum
 
T.: 0517-469108
|
E.: info@slachtehiem.nl
Klik voor meer foto's
© ZeeDesign
Dagzorg senioren en ouderen
Logeren met Zorg
Groepsaccommodatie
Feesten en Uitjes
Boerenspelen
Boerencamping
Over Slachtehiem
In de omgeving
 
Home
Nieuws
Contact
Route
Links
Gastenboek
  HOME> WELKOM
WELKOM

Op onze boerderij kunt u het Friese platteland zien, horen, ruiken en voelen!

Wij, Lenie en Klaas Bakker, heten u van harte welkom op onze website. Wij runnen samen met onze kinderen en onze collega's de recreatieboerderij Slachtehiem.

Slachtehiem is gelegen in een landelijk gebied aan de historische waterkering De Slachte, op nog geen 10 minuten rijden van Nederlands trots; de Afsluitdijk. Slachtehiem ligt op een steenworpafstand van het dorp Arum, maar behoort officieel onder het dorp Lollum.
De 11-stedenstadjes Franeker, Bolsward en Harlingen liggen om ons heen op een afstand van minder dan 10 kilometer en tevens het gezellige vissersdorp Makkum met haar prachtige strand en boulevard is gemakkelijk te bereiken.

Klaas was voorheen melkveehouder, tegenwoordig is hij veeboer nu er nog jongvee is, er schapen zijn en de andere dieren op en rondom de boerderij. Daarnaast heeft hij zijn draai gevonden in de horeca binnen Slachtehiem.
Lenie was jaren werkzaam in de reguliere zorg, maar verleent nu vooral zorg op de boerderij tijdens vakanties en van maandag t/m vrijdag bij de dagzorg voor ouderen, waarvoor wij in april 2010 het "Keurmerk Zorgboerderijen" ontvingen.

Wat Slachtehiem ú heeft te bieden:
  • Een mooie 5-sterren vakantieboerderij voor 16 personen, maar toegankelijk voor 22 personen als we de overige nette en ruim ingerichte kamers meetellen. Gemiddeld is de vakantieboerderij 30 weekenden per jaar verhuurd.
  • Een gezellige en bovendien plezierige dag voor ouderen, elke maandag tot en met vrijdag tussen 9.45 uur en 16.00 uur. Dit is dagzorg ouderen voor o.a. ouderen met een indicatie van het CIZ.
  • Seniorencamping aan het water! Vlak naast de kampeerplaatsen staat sanitaire het toiletgebouw dat volledig is ingericht voor mindervaliden. Ook zijn vier ruimtes met een douche, wastafel en toilet. Daarnaast zijn er nog 2 losse wc's, een strijkplank, een wasmachine en een vriezer aanwezig.
  • Feesten & partijen en actieve uitjes, waarbij zowel binnen- als buitenactiviteiten georganiseerd kunnen worden voor groepen als families, vrienden en personeel. In de 'Nije Skuorre' kunt u bijvoorbeeld uw verjaardag, bruiloft of personeelsfeest vieren! Bij ons kunnen ruim 90 gasten zitten maar bij een feest waar gedanst gaat worden, kunnen wij ruim 120 gasten verwelkomen.
  • Een vergaderruimte, waarbij eventueel tussendoor een buiten- of binnenactiviteit gehouden kan worden.
  • Verschillende activiteiten zoals fierljeppen, boeren paintball, boerenvoetbal, boerenvolleybal en nog veel meer!
  • Een goed gevulde maag middels een lunch, koffietafel, verschillende buffetten, BBQ of wat u maar wenst.
  • In, op en rondom de boerderij is alles rolstoelvriendelijk, voor baby's en kleine kinderen zijn er goede voorzieningen.
Graag tot ziens op Slachtehiem!