Vertel uw ervaring in ons gastenboek

door te klikken op de knoppen hiernaast

181 Reacties

 1. Als je voor een centraal gelegen, rustige camping met zeer net sanitair zoekt is dit de ideale plek! En dan heb je ook nog de uiterst vriendelijke campingbeheerder (zo kom je ze niet vaak tegen) Rudolf, die er echt alles aan doet om het je naar de zin te maken. We komen hier zeker nog een keer langs! Rudolf bedankt en de groetjes van Dennis&Paulien (de nieuwe Friezin)

 2. Min of meer bij toeval – we wilden nog een paar dagen met de camper er op uit – kwamen we op camping ‘Slachtehiem’. We waren blij verrast. Een heerlijke rustige camping: een prachtig veldje met ruime plekken en zeer goed sanitair. De beheerder (Rudolf) is een uitstekende en sympathieke gastheer. Tel daar bij op de gunstige ligging van de camping (Sneek, Bolsward, Harlingen en Franeker op fietsafstand) en je hebt de ideale camping in Noord-west Friesland.

  Vijf sterren! Wij komen zeker terug.

 3. Gastheer Rudolf zorgt dat je je goed op je gemak voelt en doet er alles aan om je vakantiegevoel compleet te maken.
  Een mooie camping waar je de rust goed ervaart, goede facalitaire voorzieningen .
  De hond is er ook welkom en alle dorpjes zijn binnen afzienbare reistijd ,dus een goede aanrader voor iedere kampeerder die van rust en natuur houdt .

 4. Gisteren op 18 augustus een leuk feest ter ere van mijn moeders 80 ste verjaardag in Slachtehiem gehad. Het eten was heerlijk, de ruimte gezellig en het weer was ook goed. Een aantal kleinkinderen hebben nog heerlijk gekanood. Dat je ook gebruik mag maken van de aanwezige kano’s is harstikke leuk. Bedankt voor organiseren.

 5. Een verblijf op Slachtehiem is van harte aan te bevelen! Rust en ruimte in een mooie omgeving, centraal gelegen in Friesland (maar ook richting Afsluitdijk en Noord-Holland). Uitstekende faciliteiten, leuke activiteiten en met Rudolf Meeuwsen bovendien een gastheer in hart en nieren. Dus: niet langer zoeken, gewoon boeken!

 6. Wij Gerard en Tini Harmelink hebben enorm genoten van het feest van ons 50 jarig huwelijk. Een prachtige accommodatie ook namens onze kinderen en andere gasten, die het geweldig naar de zin hadden. Hartelijk dank aan Rudolf en de dames voor de perfecte verzorging.Groeten van ons.

 7. Vandaag verzorgd feestje gehad bij Slachtehiem. Alles was zeer goed en netjes verzorgd en men doet alle moeite om het iedereen naar de zin te maken. Ook een zeer gezellige accommodatie. Echt aan te bevelen.

 8. Wij hebben hier 5 dagen met plezier gestaan. Mooie camping,ziet er verzorgt uit. Het terrein is mooi ingedeeld en ziet eruit als een klein parkje waar je jezelf vlug thuis voelt. Heeft een vriendelijke uitsraling. Dichtbij leuke plaatsjes zoals Franeker, Bolsward en Harlingen. Hier vandaan kun je vlot een dagje Terschelling of Vlieland bezoeken.Een aanrader!

 9. Afgelopen zaterdag hebben wij ons 40 jarig huwelijksjubileum gevierd op Slachtehiem. Wat hebben we genoten!
  Alles goed geregeld door gastheer Rudolf en mevr. Eelkje.
  De locatie is geweldig mooi en aan te raden bij elk weertype.
  En wat leuk om te lezen, dat vrienden van ons al een positieve reactie hebben gegeven.
  Wij zien uit naar een volgend feest op Slachtehiem.

 10. Geweldig feest gehad afgelopen zaterdag. 40-jarig huwelijksfeest van vrienden van ons. Accommodatie en verzorging top!
  Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw!